Verkkokauppa avattu!

Tervetuloa asioimaan Liivipuoti.fi-verkkokauppaan! Verkkokaupan taustalla toimii Tornioon 1987 perustettu Alusasujen erikoisliike Chic, jolla nykyään on kivijalkaliike myös Oulussa.

Pyrimme kasvattamaan verkkokaupan valikoimaa tasaiseen tahtiin, joten muistathan käydä vilkaisemassa, mitä kaikkea kivaa olemme sinulle tänne myyntiin laittaneet. Liittymällä postituslista-asiakkaasi pysyt ajan tasalla kaikista uutuuksista, tarjouksista ja trendeistä. Seuraavat tärkeät päivät ovat 16.5, jolloin tuomme alusasut verkkokauppamme myyntiin sekä 6.6, jolloin löydät myös rantamuodin kaupastamme.

Aloitamme verkkokauppamyynnin Chic-lahjakorteilla. Lahjakortit ovat olleet yli 30-vuotisen historiamme ajan todella suosittuja. Suosioon on vaikuttanut lahjan saajien tyytyväisyys tuotevalikoimaamme sekä  lahjakorttiemme käytön joustavuus: ei rajoitettua voimassaoloaikaa, voi käyttää vaikka osissa sekä käyttömahdollisuus molemmissa kivijalkaliikkeissämme. 

Nyt verkkokaupan myötä uutuutena tulee digitaalinen lahjakortti. Voit siis ostaa perinteisen lahjakorttimmekin digitaalisena suoraan sähköpostiisi ja tulostaa sen lahjan saajalle tai lähettää digitaalisena lahjan saajan sähköpostiin. Verkkokauppaamme käyvät lahjakortit toimitamme aina digitaalisena, mutta niitä voit hyödyntää myös kivijalkakaupassamme.

Voit nyt siirtyä lahjakorttiostoksille tästä.

Haluan sydämellisesti kiittää sinua asioinnistasi. Teollasi on suuri merkitys kotimaisen erikoisliikkeen tulevaisuuteen.

Tervetuloa verkkokauppaamme!

Minna Liedes Mehtälä
yrittäjä

'
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot