Ihana lämpö!

Kesä tuli, onko sinun kevyempi pukeutuminen kunnossa? Tervetuloa ostoksille Oulun ja Tornion kivijalkoihimme tai www.liivipuoti.fi verkkokauppaamme.

Kesä tulee! Tälle viikolle on ennustettu jo ihan kesäisiä lämpötiloja. Voisiko sanoa, että vihdoinkin. Nyt on aika kaivella kaappeja ja sieltä hieman kevyempää ylle. Miltä viime kesän vaatteet näyttävät (tai tuntuvat ;) ) päällä? Mikäli tilanne vaatii "korjausta", niin meiltä löydät näihin keleihin sopivaa uutta ja piristävää. Tervetuloa ostoksille Ouluun tai Tornioon, tämän kesän rantamuoti odottaa sinua. Ja muistathan, että vielä tämän viikon ajan meillä on verkkokaupan avajaistarjous -25% KAIKISTA tuotteista voimassa myös kivijalassa.

Verkkokauppa on ollut nyt käynnissä kolmisen viikkoa ja mukavasti on verkkokauppamme "ovi" käynyt ja tilauksiakin tullut. Rakennamme parhaillaan verkkokaupan rantamuotia ja julkaisemme ne 6.6. Sen jälkeen tarkastelemme,m mitä muuta uutta verkkokauppaamme voisimme tuoda, ideoita ja ajatuksia saa laittaa meille kauppa@liivipuoti.fi sähköpostiin.

Nautitaan nyt kesästä

Minna

'
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot