✨Miten löytää täydelliset alusvaatteet?✨

Jokainen nainen on varmasti joskus pohtinut tätä kysymystä. Tämä riippuu niin monesta seikasta ja siitä, millaiseen tilanteeseen olet valitsemassa alusvaatteita. Niinpä halusimme jakaa teille muutaman vinkin.


Arkikäyttö 

Nykyään arkikäyttöön on olemassa valtavasti vaihtoehtoja kaarettomista kaarellisiin liiveihin. Viimeaikoina varsinkin nuorison keskuudessa suosikeiksi arkikäytössä ovat nousseet kaarettomat vaihtoehdot.

T-paita liivit ovat myös loistava vaihtoehto, sillä niissä yhdistyy sileys ja saumattomuus, joten niitä on miellyttävä pitää niin töissä, kuin kotonakin.

Jos taas omistat runsaamman poven, suosittelemme toppaamatonta full cup-tyyppistä liiviä, leveillä olkaimilla. Näin olkaimet eivät paina ja rintasi pysyvät kupeissa, kun liivien keskiosa edestä nousee hieman korkeammalle.

Juhlatilaisuus

Jos kyseessä on juhlat ja haluat pukea mekon päällesi, vinkkaammekin kauniiden alusvaatteiden lisäksi kokeilemaan muotoilevia tuotteita. Ne antavat vartalollesi ryhtiä, sekä auttavat mekkoa laskeutumaan kauniisti vartalollesi, samalla häivyttäen alusvaatteiden mahdollisia ”rajoja”. Uskallammekin väittää, että samalla saat myös ripauksen itseluottamusta, kun olosi on mukava ja tunnet olevasi kauniissa ja tukevissa alusvaatteissa.

Jos taas suosit housupukeutumista, siihen vinkkimme on valita alushousut, jotka tukevat ja litistävät hieman vatsan,- sekä lantionseutua. Juhlatilaisuuksissa saumattomat alushousut eivät myöskään näy ohuidenkaan housujen läpi.

Tärkeintä meille kuitenkin on, että tunnet itse olevasi alusvaatteissa, joissa sinun on helppo ja luonteva olla, sillä silloin se näkyy myös päällepäin.

Mukavaa kevättä kaikille!

'
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot