✨ Usein kysyttyä ✨

Koska työskentelemme alusvaatteiden parissa, niin luonnollisesti meiltä usein kysytään kysymyksiä liittyen mm. alusvaatteiden kokoon, istuvuuteen, sekä käytännöllisyyteen. Tässä muutama vastaus yleisimpiin kysymyksiin

Miten löytää oikea rintaliivimalli?

Rintaliivien ostoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä oikean kokoiset ja hyvin istuvat liivit tukevat rintoja tarpeeksi ja ovat miellyttävät päällä. Kaarituki ei saisi painaa ikävästi ihoa, ympäryksen tulisi olla napakka ja rintojen tulisi täyttää kuppi niin, ettei kangas jäisi rypylle. Oikeankokoiset rintaliivit eivät hierrä tai paina ja pysyvät liikkuessa paikallaan.

Mitä runsaamman poven omistavan tulisi ottaa huomioon liivejä ostaessa?

Vinkkimme on, että suosisit kokokuppisia, hieman peittävämpiä malleja, sillä valitettavasti push up-mallit eivät usein istu tukevasti isommalle povelle. Nykyään on saatavilla useita kauniita liivejä myös runsaammalle povelle. Muistathan kiinnittää huomiota myös olkaimien leveyteen, sillä liian kapeat olkaimet voivat painaa ja tuntua epämukavilta. Plussaa olisi jos säädettävien olkainten lisäksi saisit liivit takaa ristiin.

Verkkokauppaan olemme laatineet sinulle ohjeen oikean koon mittaamiseksi. Kivijalassa me teemme ammattitaitoisen valinnan ihan silmäyksellä ja tarvittaessa toteamme sen mitalla. Kokemus luo tarkan silmän ;)  

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan tai vaikkapa Oulun tai Tornion liikkeisiimme. Me olemme täällä sinua varten ja autamme sinua löytämään juuri oikeanlaiset liivit tarpeisiisi.

'
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot